مسأله 365 - مكلف مىتواند از هر جاى شهر مكه قديم براى حج احرام ببندد. و مستحب است احرام حج از مسجد الحرام در مقام ابراهيم يا حجر اسماعيل باشد.
مسأله 366 - كسى كه احرام حج را از روى فراموشى يا جهل به حكم ترك نموده و از مكه بيرون رفته سپس يادش بيايد يا علم به حكم پيدا كند، واجب است به مكه برگردد هر چند از عرفات باشد و از مكه محرم شود و چنانچه به جهت تنگى وقت يا عذر ديگرى نتواند به مكه بر گردد، از همان جايى كه هست محرم شود و همچنين است اگر بعد از وقوف به عرفات يادش بيايد يا حكم را ياد بگيرد بايد از جايى كه هست احرام ببندد، هر چند متمكن از بازگشت به مكه و احرام از مكه باشد. و چنانچه اصلا يادش نيامد و حكم را ندانست تا از اعمال حج فارغ شد حجش صحيح است.
مسأله 367 - كسى كه احرام حج را از روى علم و عمد ترك كند، لازم است تداركش نمايد، و چنانچه پيش از وقوف به عرفات متمكن از تدارك نشود، حجش فاسد و لازم است سال بعد اعاده اش نمايد.
مسأله 368 - احوط (واجب) اين است شخصى كه احرام حج تمتع بسته، پس از احرام و پيش از رفتن به عرفات طواف مستحبى ننمايد، و چنانچه طواف نمود بنابر احتياط (واجب) بعد از طواف تلبيه را تجديد كند.