و بهتر اين است كه طواف را تمام نموده و سپس اعاده نمايد. و در حكم رفتن در حجر است بالا رفتن بر ديوار حجر بنابر احتياط (واجب).
بلكه احوط (مستحب) اين است كه در حال طواف دست بر ديوار حجر هم نگذارد گر چه اظهر جواز آن است.
مسأله 310 - هر گاه طواف كننده پيش از تجاوز از نصف طواف بدون عذر از مطاف خارج شود، اگر موالات عرفيه از او فوت شود طوافش باطل و اعادهاش لازم است و چنانچه موالات فوت نشود يا خروجش بعد از تجاوز نصف باشد، احتياط (واجب) اين است كه آن طواف را تمام نموده سپس اعاده كند.
مسأله 311 - چنانچه در اثناى طواف حدثى از او سر بزند، جايز است بيرون رفته و تطهير نموده و برگشته و طواف خود را تمام نمايد، همچنان كه گذشت و همچنين است بيرون رفتن براى ازاله نجاست از بدن يا لباس، و اگر زنى در اثناى طواف حيض شود، واجب است طواف را قطع نموده و فورا از مسجد بيرون برود. و حكم چنين افراد در شرايط طواف بيان شد.
مسأله 312 - هر گاه طواف كننده به علت سر درد يا دل درد و مانند آن ناچار طواف خود را قطع نموده و از مطاف بيرون رود، چنانچه قبل از تمامى شوط چهارم باشد طوافش باطل واعادهاش لازم است، و چنانچه بعد از آن بوده، احتياط (واجب) اين است كه براى باقيمانده نايب گرفته و شخصا بعد از زوال عذر، احتياطا (واجب) باقيمانده