سخت باشد در بدن يا لباس در طواف مانعى ندارد و بر طرف كردنش لازم نيست، همچنان كه بودن چيز نجس همراه انسان در طواف عيبى ندارد. و هم چنين است نجس بودن چيزهايى كه در آن نماز خوانده نمىشود مانند هميان و كلاه و جوراب.
مسأله 301 - در صورتى كه نجس بودن بدن يا لباس خود را نمىدانسته و پس از انجام طواف بفهمد، طوافش صحيح است و حاجتى به اعاده ندارد، و همچنين است نماز طواف اگر نمىدانسته بدن يا لباسش نجس بوده و بعد از نماز بفهمد، نمازش صحيح است.
مسأله 302 - هر گاه نجاست بدن يا لباس خود را فراموش نموده و با آنها طواف نموده و بعد از طواف يادش آمد طوافش بنابر اظهر صحيح است، اگر چه اعاده آن با لباس پاك احوط (مستحب) است. و چنانچه بعد از نماز طواف يادش بيايد كه بدن و لباسش نجس بوده، حتما بايد با بدن و لباس پاك اعاده نمايد.
مسأله 303 - هر گاه نجس بودن بدن يا لباس خود را نمىدانسته و در اثناى طواف دانست، يا آن كه پيش از فراغت از طواف بدن يا لباسش نجس شد، اگر جامه پاكى داشته باشد همان جا جامه نجس را كند و با جامه پاك طواف خود را تمام نمايد. و چنانچه جامه پاك همراه نداشته باشد، اگر اين حادثه بعد از تمام شدن شوط چهارم بوده، طواف را قطع نموده و پس از ازاله نجاست از