فرمودند.
و پس از وصول اين دو نسخه ابتداءا " به همان ترتيبى هم اكنون به عرض رساندم آنچه را كه استنساخ كرده بودم با دو نسخه مزبور مقابله دقيق و اختلافات و نسخه بدلها را در پا نويس صفحات اضافه كردم و سپس در موقع استنساخ نسخه نيويورك (ن) كه به هر حال آن را نسخه اساس خود تلقى كرده بودم آن را با دو نسخه (ش) و (ر) يعنى (مرعشى و روضاتى) مطابقه مىكردم و موارد اختلاف را ياد داشت مىنمودم.
و طبعا آنچه نوشته مىشد چون با توجه به سه نسخه بود صورت مطمئن ترى مى يافت. آنگاه با توجه بر اينكه نسخه (ش) كامل بود آنچه در ابتدا و انتهاى نسخه اساس (ن) ناقص بود از روى نسخه (ش) تكميل شد والحمد لله تعالى در اوائل سال 1366 نسخه كامل از " المجدي " كه بر اساس سه نسخه مذكور استنساخ شده بود فراهم آمد.
اندكى بعد نيز تصوير دو نسخه ديگرى كه آقا زاده معظم مرعشى وعده فرمودند و اصل شد يعنى اول نسخه ناقص ولى قديمى كتابخانه ملى ملك (آستان قدس رضوى عليه السلام) (ك) و پس از چندى نسخه كامل (خ) به دستم رسيد و متن استنساخ شده با دو نسخه (ك) و (خ) نيز مقابله شد و لله الحمد.
و چون نسبت به برخى از عبارات و كلمات متن المجدي بعضى توضيحات نيز گاه ضرورى و گاه مناسب مىنمود قسمتي از آن توضيحات مختصر به صورت پاورقى كه ذيل صفحات بضميمه نسخه بدل؟ و اختلافات مخطوطات مذكور شد و آنچه تفصيل بيشترى لازم داشت به صورت تعليقاتى كه در پايان كتاب آمده است فراهم آمد و سپس كتاب را خدمت جناب حجة الاسلام والمسلمين آقاى حاج آقا محمود مرعشى آية الله زاده دامت افاضاته ارسال كرد كه آن را در سلسله مطبوعات كتابخانه