گرفته يا شش مسكين را اطعام نمايد كه به هر كدام در مد بدهد و حلق نمايد. و باقى بماند بر احرامش تا زمانيكه هدى به محلش برسد.
مسأله 457 - در صورتى كه محصور، استطاعتش تا سال بعد باقى بماند يا از سالهاى پيش حج بر او واجب شده باشد به فرستادن قربانى و بيرون آمد از احرام، حج از او ساقط نمى شود و بايستى در سال بعد حج نمايد.
مسأله 458 - هر گاه شخص محصور نه قربانى داشته باشد و نه قيمت آن را، بايستى به ترتيبى كه گذشت ده روز روزه بگيرد يعنى سه روز در حج و هفت روز پس از بازگشت به وطن.
مسأله 459 - مستحب است محرم هنگامى كه مىخواهد احرام ببندد، بر پروردگار خود شرط كند كه هر جا نتواند اعمال را ادامه دهد از احرام بيرونش بياورد، هر چند بيرون آمدن از احرام متوقف بر او نيست، زيرا هر جا كه نتواند و عذر يا مانعى پيدا كرد خود به خود از احرام بيرون خواهد آمد چه اين شرط را كرده باشد چه نكرده باشد.
تا اين جا واجبات حج بيان شد و از اين بعد بعد مستحبات و آداب آن را بيان خواهيم نمود، و فقها - رضوان الله عليهم - آداب و مستحبات زيادى بيان فرمودهاند كه اين رساله مختصر، گنجايش آنها را ندارد و ما به بيان مختصر و مقدار كمى از آنها اكتفا مىنماييم.