منى (رمى و قرباني) را انجام دهد بايد براى رمى و قرباني نائب بگيرد و خودش حلق يا تقصير نموده از احرام بيرون آيد و سپس اعمال مكة معظمه را بجا آورد و در نتيجه، همه چيز حتى زن نيز بر أو حلال مىشود.
(مسأله 1096): اگر شخصي پس از درك وقوفين و اعمال منى بسبب بيمارى نتواند اعمال مكة معظمه را بجا بياورد واجب است نائب بگيرد و پس از عمل نائب، همه چيز حتى زن نيز بر أو حلال مىشود.
(مسأله 1097): هر گاه شخص محصور در احرام عمره پس از آن كه قرباني را فرستاد بهبودى يافت بطورى كه توانائى رفتن به مكة معظمه را پيدا كرد لازم است برود پس اگر محرم به احرام عمره تمتع است اعمال عمره و سپس اعمال حج را انجام دهد. و اگر محرم به احرام عمره مفرده است، بايد اعمال آن را بجا بياورد و عمره اش صحيح است.
(مسأله 1098): هر گاه شخص محصور در احرام حج، قرباني خود را فرستاد و سپس بهبودى يافت اگر احتمال دهد كه حج را درك خواهد نمود واجب است خودش را برساند و چنانچه هر دو موقف و يا موقف مشعر الحرام را درك نمود حج وى صحيح خواهد بود.
و چنانچه وقوف را درك نكند در أين صورت:
اگر قرباني كشته شده، از احرام بيرون آمده و تمامى محرمات (بجز زن) بر أو حلال مىشود و احتياط واجب آنست كه اعمال مكة معظمه را انجام دهد تا زن نيز بر أو حلال شود.