قصدش أين بأشد كه پيش از وقوف مشعر الحرام با همسر خود نزديكى نمايد و يا مردد بأشد، احرامش باطل خواهد بود، ولى اگر از أول احرام، عزم بر ترك أين دو امر را داشت و لكن عزم خود را استمرار نداده و پس از تحقق احرام، قصد بجا آوردن يكى از أين دو امر را نمود احرامش باطل نخواهد بود.
(مسأله 407): يك نيت براى عمره تمتع و حج تمتع (با هم)، كفايت نمىكند بلكه لازم است براى هر كدام از أين دو، نيت جداگانه بنمايد زيرا هر يك از آنها محتاج به احرام مستقلى است.
(مسأله 408): كسى كه در ميقات محرم شده و تلبيه را گفته است نمىتواند نيت خود را تغيير دهد بلكه بايد عمل خود را به هر نيتي كه در هنگام احرام داشته به اتمام برساند، ولى در بعضي صور مىتواند عدول كند، چنان كه در مسألة 348 گذشت.
3 - تليبيه (لبيك گفتن) (مسأله 409): پس از پوشيدن لباس احرام و نيت، جملات زير را بگويد: لبيك اللهم لبيك، لبيك لا شريك لك لبيك ان الحمد والنعمة لك والملك لا شريك لك.
(مسأله 410): بر مكلف لازم است ألفاظ تلبيه را ياد گرفته و به طور صحيح أداء نمايد هر چند با تلقين ديگرى بأشد (يعنى ديگرى كه خوب بلد است بگويد و مكلف نيز مانند أو، آن كلمات را أداء كند).
(مسأله 411): اگر شخصي نتواند كلمات تلبيه را بطور صحيح