و خانواده اش به آن نياز دارد و چنانچه آن مال را در رآه حج صرف نمايد، پس از بازگشت دچار فقر و تهى دستى خواهد گرديد حج واجب نخواهد بود.
(مسأله 66): هر گاه شخصي از رآه نماز و روزه استيجارى، مخارج خود و خانواده اش را تأمين مىكند، در صورتي كه پس از بازگشت نيز، از همين رآه امرار معاش خواهد كرد اگر پولى داشته بأشد كه مخارج حج را كفايت كند با دارا بودن ساير شرايط استطاعت، واجب است به حج برود.
(مسأله 67): افرادى كه مقداري مؤونه زندگى خود را از در آمد منبر و وجوهات شرعية و نذورات تأمين مىكنند در صورتي كه هزينه حج و مخارج خانواده خود را داشته باشند بعيد نيست كه مستطيع بوده و حج بر آنان واجب بأشد.
(مسأله 68): اگر كسى صاحب شغلي (همانند خياط، نجار، بنا و آهنگر و..) بأشد كه زندگى خود و خانواده اش را از آن رآه تأمين مىكند و پس از مراجعت نيز از همان رآه امرار معاش خواهد كرد در صورتي كه پولى داشته بأشد كه وافى بهزينه حج بأشد با وجود ساير شرايط، مستطيع خواهد بود.
(مسأله 69): افرادى كه بعنوان روحاني كاروان، مشغول خدمات ديني هستند هنگامى كه به ميقات رسيدند اگر مستطيع بوده و داراى تمامى شرايط حج باشند واجب است حج بجا آورند هر چند پس از برگشتن، از شهريه حوزه تأمين شوند.
(مسأله 70): اگر شخصي هزينه رفت و برگشت حج را دارد و به