طهارت انجام دهد طوافش باطل بوده و بايد اعاده نمايد.
(مسأله 615): اگر كسى پيش از شروع به طواف يا در اثناء آن، شك در طهارت بنمايد چنانچه بداند كه قبلا با طهارت بوده و نمىداند بعدا از أو حدثى سر زده يا نه، در أين صورت اعتناء به شك خود نكند و در غير أين صورت واجب است طهارت گرفته و طواف خود را انجام دهد.
(مسأله 616): هر گاه پس از فراغت از طواف، شك در طهارت نمايد به شك خود اعتناء نكرده و طوافش صحيح است هر چند احتياط در اعاده است ولى بايد براى نماز طواف، وضوء بگيرد.
(مسأله 617): اگر كسى پس از سعى متوجه گرديد كه وضوى أو در طواف، باطل بوده واجب است طواف و نماز آن را اعاده كرده و سپس احتياط أين است كه سعى را نيز اعاده نمايد.
(مسأله 618): هر گاه مكلف نتواند وضوء بگيرد بايد تيمم نموده و طواف را بجا آورد و اگر تيمم هم نمىتواند بكند حكم أو حكم كسى است كه نمىتواند طواف را بجا آورد پس اگر مأيوس از قدرت و توانائى شد لازم است براى طواف نائب بگيرد و أحوط و أولى أين است كه خودش نيز بدون طهارت، طواف را انجام دهد.
(مسأله 619): كسى كه بسبب شكستگى دست و پا و زخم (پانسمان) و... نمىتواند وضوء يا غسل بكند به همان دستوري كه براى نماز خود طهارت تحصيل مىكند براى طواف نيز همان طهارت كافى است.