از حرم دور شده و احرام ببندد به شرطي كه أين عمل، مستلزم فوت حج نباشد و در صورتي كه انجام أين عمل نيز برايش امكان نداشته بأشد با ديگران يكسان خواهد بود (يعنى مانند ديگران از حرم محرم شود).
(مسأله 383): اگر كسى در غير ماههاى حج با احرام عمره مفرده وارد مكة معظمه گرديد و تا موسم حج در مكة معظمه باقي ماند و خواست حج بجا آورد بايد براى احرام عمره تمتع، به يكى از مواقيت پنجگانه برود و از آنجا احرام ببندد.
(مسأله 384): اگر كسى پس از بستن احرام در جحفه، به مدينه منوره برود نمىتواند احرام خود را به هم بزند تا در مسجد شجره تجديد احرام كند بلكه احرام وى از جحفه صحيح بوده و با همان احرام، اعمال را بجا آورد.
(مسأله 385): هر گاه در مكاني به اعتقاد أين كه ميقات است محرم گرديد و اعمال را بجا آورد و سپس متوجه شد كه در خارج از ميقات احرام بسته در أين صورت بايد برگردد و از ميقات محرم شده و اعمال عمره را اعاده نمايد.
(مسأله 386): كساني كه در جده مشغول خدمات حجاج مىباشند ميقات آنان نيز در عمره تمتع، مواقيت پنجگانه است و بايد در يكى از آن مواقيت محرم شوند و اگر در جاى ديگرى احرام ببندند احرام آنان صحيح نخواهد بود.
(مسأله 387): اگر كسى راهش از مواقيت پنجگانه نباشد مانند وضع حجاج در أين زمان، كه همگى وارد جده مىشوند وجده نيز از