(مسأله 315): اگر كسى (براى احرام عمره مفرده) از ميقات بگذرد و عمدا احرام را ترك نمايد بايد برگردد و از ميقات محرم شود و اگر متمكن از برگشتن نشد و در أدنى الحل احرام ببندد كافى است.
(مسأله 316): هر گاه در عمره مفرده، نماز طواف نساء را فراموش نمود بايد برگردد و نماز طواف نساء را در پشت مقام بخواند و اگر امكان برگشتن نداشت هر جا كه متوجه گرديد بايد در همان جا بخواند.
(مسأله 317): اگر كسى در عمره مفرده از روى علم و عمد، پيش از سعى با زن نزديكى نمايد عمره وى باطل بوده و واجب است دوباره آن را اعاده كرده و يك شتر كفاره نيز بدهد. و اگر پس از سعى أين كار را كرده، عمره اش صحيح است ولى يك شتر بايد كفاره بدهد.
(مسأله 318): كسى كه عمره مفرده انجام مىدهد اگر پس از سعى و پيش از تقصير از روى ناداني طواف نساء را بجا آورد عمره وى اشكالى ندارد ولى احتياط أين است پس از أين كه تقصير نمود طواف نساء را اعاده نمايد.
(مسأله 319): اگر كسى چندين عمره مفرده انجام داده ولى در هيچ كدام، طواف نساء را بجا نياورده بأشد واجب است، براى هر عمره، يك طواف نساء بجا آورد.
(مسأله 320): كسى كه براى عمره مفرده محرم گرديد تمامى چيزهائى كه از محرمات احرام بشمار مىآيند بر أو حرام مىباشد و پس از تقصير يا حلق، همه آنها (به غير از زن) بر أو حلال مىشود و پس از طواف نساء و نماز آن، زن نيز بر أو حلال مىگردد.