شد، بر او لازم است مانند ديگران در صورتى كه نتواند به ميقات برگردد، به خارج حرم رفته و از آنجا احرام ببندد. بلكه احتياط اين است كه تا آن جا كه ممكن است از حرم دور شود و احرام ببندد بهشرطى كه اين عمل مستلزم فوت حج نباشد و در صورتى كه انجام اين عمل برايش ممكن نباشد، با ديگران يكسان خواهد بود يعنى مانند ديگران از حرم محرم شود.
مسأله 171 - هر گاه عمره فاسد شد، واجب است در صورت امكان از سر گرفته شود. و چنانچه اعاده آن هر چند به جهت كمى وقت ممكن نباشد، حج وى فاسد خواهد بود و لازم است در سال بعد اعاده شود.
مسأله 172 - جمعى از فقها فرمودهاند كه اگر مكلف از روى نادانى يا فراموشى عمره را بدون احرام به جا آورد، عمره وى صحيح است. و اين فرمايش خالى از تامل نيست، و احتياط در اين صورت اين است كه بطورى كه گفته شد در صورت امكان اعاده نمايد و اين احتياط البته نبايد ترك شود.
مسأله 173 - در سابق گذشت كسى كه وطنش از مكه دور باشد، واجب است از يكى از ميقاتهاى پنجگانه كه ذكر شد براى عمره احرام ببندد. پس اگر راهش از آن ميقاتها باشد كه اشكالى ندارد، و چنانچه راهش از آن جا نباشد، مانند وضع حجاج در اين زمان كه همگى ابتداء وارد جده مىشوند احوط در حق او آن كه احرام به ببندد محاذى ميقاتى كه قرب به سوى