مىكند كه شيخ بهائى قدس سره در جواب اين سؤال كه از ايشان شده كه آيا خروج مهدى منتظر از ضروريات و انكارش موجب ارتداد است يا نه؟
مىفرمايد: كه آن از ضروريات و انكارش موجب كفر است. (3) دانشمند معروف مصرى معاصر شيخ محمود ابو رية متوفى (1970) م در چاپ دوم كتابش " الاضواء " از صفحه 191 تا صفحه 200 اخبار مربوط به امام زمان را آورده و گفتار مخالفان را در خصوص امام زمان رد كرده است (4).
فاضل ارجمند آقاى سيد مرتضى رضوى كشميرى در كتاب " مع رجال الفكر في القاهره " مىگويد: من كتاب " منتخب الاثر في الامام الثاني عشر " تأليف علامه بزرگوار آقاى شيخ لطف الله صافى را به شيخ محمود ابو رية در مصر اهداء كردم و بعد از مدتى روى قرارى كه با هم گذاشته بوديم به منزل ايشان رفتم و در موضوع احاديث مهدى (عليه السلام) و كتاب " منتخب الاثر " مذاكره كرديم و كتاب مزبور، خيلى مورد پسند و خوشايند ايشان شده بود. (5) يكى ديگر از دانشمندان بنام اهل سنت كه تصريح به وجود امام زمان (عليه السلام) نموده است محيى الدين بن عربى است. شهيد مطهرى درباره او مىگويد: بعضى ها مانند ملا صدرا در مقابل احدى به اندازه محيى الدين خضوع ندارند، يعنى بو على سينا را در مقابل محيى الدين به هيچ مىشمارد، يا مثلا علامه طباطبائى معتقدند كه اصلا در اسلام هيچكس نتوانسته است يك سطر مانند محيى الدين بياورد (6).
مرحوم شيخ بهائى در كتاب اربعين در ضمن شرح حديث (36) مىگويد:
سخن شيخ عارف كامل محيى الدين عربى كه در كتاب " الفتوحات المكية " در اين مقام آورده است مرا بسيار نيكو مىنمايد. او در باب (366) از كتاب مزبور مىنويسد كه " خداوند را خليفه اى است از عترت پيامبر و از فرزندان فاطمه (سلام الله عليها) كه ظاهر مىشود، همنام پيامبر است و جدش حسين بن على (عليهما السلام) است، بين ركن و مقام بيعتش مىكنند، در خلق (به قبح خا) شبيه پيامبر است ولى در خلق (بضم خا) پايين تر، خوشبخت ترين مردمان