اسم پيغمبر گرامى يكى است اتفاق كرده اند و دانشمندانى از بزرگان اهل سنت، به تواتر احاديث مهدى (عليه السلام) تصريح نموده اند، مانند حافظ عسقلانى در " تهذيب التهذيب " و علامه ابن حجر در " الصواعق المحرقة " و دانشمندانى از اهل سنت نيز در موضوع مهدى (عليه السلام) كتابهائى نوشته اند، مانند ابو عبد الله محمد بن يوسف بن محمد گنجى شافعى كه كتابى دارد بنام " البيان في اخبار صاحب الزمان " و او كتاب ديگرى هم دارد بنام " كفاية الطالب في مناقب على بن ابي طالب " و در كتاب " البيان " گويد: من اين كتاب را جمع كردم و رواياتى كه از طريقه شيعه وارد شده است در اينجا نياوردم تا احتجاج به آن مؤكدتر باشد.
و ديگر از دانشمندان اهل سنت حافظ أبو نعيم احمد بن عبد الله اصفهانى صاحب كتاب " حلية الاولياء " است كه كتاب است مشهور و در آن چهل حديث درباره مهدى (عليه السلام) آورده است.
قاضى بهلول بهجت افندى در كتاب " تاريخ آل محمد " گويد: امام (عليه السلام) تا به حال زنده بوده، در وقتى كه خدا اذن دهد ظهور و روى زمين را از عدل مالامال خواهد نمود.
ظهور امام (عليه السلام) ما بين امت چون متفق عليه است بنابراين در اين كتاب به شرح دلائل محتاج نمىباشيم (2) مرحوم آيت الله حاج سيد محمد آقا باد كوبى از علماى مبرز و ساكن تبريز بود. برايم نقل كرد كه من و قاضى بهجت افندى در روسيه با هم در زندان بالشويكها زندانى بوديم و قاضى در نماز دست بسته نماز مىخواند با اينكه براى تقيه هيچگونه جا نداشت. و مرحوم مرجع بزرگ آيت الله سيد شهاب الدين مرعشى نجفى از اساتيد و مشايخ اجازه اينجانب در مقدمه كتاب قاضى مىنويسد كه قاضى اول حنفى مذهب بود و بعد به مذهب شافعى گرويد و در رشته طريقت به سلسله نقش بنديه پيوست.
آيت الله علامه شهيد قاضى طباطبائى در پاورقى كتاب " اللوامع الالهيه " نقل