دو يا سه نسخه قرار گرفته است مانند هلال و قلاب [()] كه حكايت مىكند از اينكه اين جمله فقط در دو نسخه " آ " و " ب " است و هلال و گيومه " () " كه حكايت مىكند از اينكه جمله فقط در دو نسخه " آ " و " ج " بوده است و هلالين و ستاره * () * كه مىرساند اينكه اين جمله در دو نسخه " آ " و " د " است و هلالين و قلاب و گيومه " [()] " كه مىنماياند اينكه جمله فقط در نسخه " د " نيست وهكذا.
امتيازات نسخ: 1 - نسخه " الف " و آن كهن ترين و درست ترين نسخه است كه چند سال قبل از دوست فاضل ما آقاى ميرزا مجد الدين نصيرى خريدارى شده و اين نسخه همان است كه محدث شهير مرحوم حاج ميرزا حسين نورى هنگام تأليف كتاب مستدرك الوسايل خود در دست داشته و حتى اغلاط آن نيز در پاره اى جاها عينا به كتاب مزبور نقل شده است.
2 - نسخه " ب " و آن نسخه اى است كه عالم متتبع جليل جناب آقاى ميرزا فضل الله شيخ الاسلام زنجان دامت بركات وجوده با كمال سخاوت مدتها به اختيار پدر بزرگوارم گذاردند و اين نسخه اى نو نويس است به قطع خشتى و كاغذ آبى و با ديگر نسخه ها اختلاف بسيار دارد. گر چه اغلاط اين نسخه بسيار بوده ولى با اين وصف بيش از ساير نسخه ها به تصحيح كتاب كمك كرده است.
3 - نسخه " ج " كه يقينا يا از روى نسخه منقول عنه نسخه " آ " نوشته شده و يا از روى نسخه اى كتابت شده است كه آن نسخه نيز از روى منقول عنه " آ " نويسانيده شده بوده است، زيرا اين نسخه با نسخه الف به ندرت اختلاف دارد.
4 - نسخه " د " متعلق بآية الله حضرت آقاى ميرزا محمد طهرانى ساكن سامراء كه با خود در سفر خراسان همراه آورده بودند وهنگامى كه كتاب حاضر زير چاپ بود بدست آمد و تا ممكن بود از مقابله با آن نيز استفاده شد.
تهران بيست و دوم محرم الحرام سال هزار و سيصد و شصت و شش هجرى قمرى مطابق بيست و ششم آذر ماه يك هزار و سيصد و بيست و پنج شمسى. سيد محمد آقا. مشكوة ليسانسيه رشته منقول و دانشجوى دانشگاه تهران