ج - در فرض سؤال عمره او صحيح است، و در صورت جهل به مسأله چنانچه ظاهر سؤال است كفاره هم ندارد، و همين طور اگر از جهت نسيان باشد.
562 س - چون بعضى از حجاج در طواف عمره دچار اشتباه مىشوند، مثل اين كه طواف را از داخل حجر انجام مىدهند، و يا سعى را قبل از طواف انجام داده و تقصير هم مىكنند، آيا اين عمل صدمهاى به احرام آنها وارد مىآورد، يا هنوز به احرام خود باقى هستند، و بايد عمل طواف و نماز وسعى و هم چنين تقصير را به طور صحيح انجام دهند، و اشتباه اول ضررى ندارى، حكم آن را مرقوم فرماييد.
ج - طواف از داخل حجر باطل است، و اگر ثانيا اعمال مزبوره را با ترتيب لازم و صحيح انجام دهند كافى است، و اشتباه اول مضر به احرام نيست و اگر طواف را صحيح انجام داده ولى سعى را مقدم نموده، بايد مجددا سعى كند و تقصير نمايد.
563 س - كسى كه به حدود مطاف آگاهى ندارد، بعد از فراغ از طواف شك مىكند كه در مطاف بوده است يا نه، آيا طوافش صحيح است؟
ج - اگر از اول در مطاف بوده و شك در خارج شدن دارد، طوافش صحيح است. و اگر از اول شك دارد، با جهل مذكور در سؤال، نمىتواند به طواف مزبور اكتفا كند.