ج - براى اين كه ذبح در منى واقع شود بايد حتى الامكان تفحص نمايد، و قول اهل خبره حجت است، و اگر به كلى ذبح در منى ميسر نبود، ذبح در وادى محسر مجزى است ان شاء الله تعالى.
817 س - چون محل قربانى را از منى تغيير دادهاند، و در وادى محسر بردهاند، آيا مىشود قربانى را در غير منى انجام داد، يا حتما بايد در خود منى انجام دهند؟ و چنانچه نتوانست ذبح كند، آيا در مكه و يا در وطن مىتواند قربانى كند؟
ج - تا قربانى در منى ممكن است، قربانى در غير منى مجزى نيست. بلى اگر به كلى ممنوع شود، اقوى كفايت آن است در وادى محسر، وقربانى در مكه يا وطن مجزى نيست.
818 س - سرپرست و يا روحانى كاروان كه به اوضاع منطقه منى آشناست، شايد بتواند با تحمل مشكلات و يا احيانا به راحتى با تأخير قربانى خود، تا روز سيزدهم و يا ديرتر در منى قربانى كند، مثل اين كه اگر خودش تنها باشد مىتواند گوسفند را به دوش بگيرد، و به قسمتهايى از مسلخ كه بعض اهل خبره مىگويند منى است بياورد، و در آنجا ذبح كند، و يا با توسل به بعض حيلهها گوسفند را از خارج منى خريده، و از ديد مأمورين مخفى كرده، و آن را زير چادر و يا جاى ديگرى ذبح كند، ولى اگر سرپرست و يا روحانى كاروان چنين عملى را انجام دهد، موجب محاذيرى مىشود: