الهيات تهران دكترى دريافت كرد.
مرحوم ارموى بى شك يكى از محققين بزرگ قرن معاصر و از خدمتگذاران مذهب شيعه است زيرا تمام وجودش را صرف تحقيق و تصحيح آثار شيعه گذرانيد، و آنچه را كه تحقيق نمود از آثار مهم و با ارزش شيعه است.
آن مرحوم عاشق علم و دانش بود، و تمام اوقاتش را صرف اين كار نمود، و چه بسا ساعتها وقت خود را در چاپخانه جهت تصحيح كتاب مىگذرانيد، او هيچگاه مقاله اى در مجله و روزنامه ننوشت و كمتر وقت خود را به سفر گذرانيد، و سفرهاى او عبارتند از يك بار انجام فريضه حج و يك سفر به قزوين براى عكسبردارى خطى ايضاح فضل بن شاذان و هر دو سه سالى يك بار زيارت ثامن الحجج به مشهد مقدس بود.
در دوستى بسيار با وفا و با اخلاصى بود، و هر وقت كه نام دوستانش را به زبان جارى مىكرد از آنها به نيكى و احترام ياد مىنمود.
داراى كتابخانه بسيار نفيس و با ارزشى بود، و در تحقيق بسيار عميق و كنجكاو بود نمونه بارز تحقيقش مىتوان كتاب النقض را ياد كرد كه اهميت اين كتاب از نامه علامه قزوينى " كه در تحقيقات فهرست به چاپ رسيده " معلوم مىگردد.
آن مرحوم با آنكه در كسوت روحانيون نبود مع ذلك مورد احترام و تجليل علماء و مراجع بوده و اجازات زيادى از آنها كسب كرد اما متأسفانه اغلب اين اجازات به سرقت رفت، از جمله آنها اجازه علامه محقق آيت الله شيخ آغا بزرگ طهرانى مؤلف كتاب الذريعة و طبقات اعلام الشيعه و آيت الله شيخ محمد على مغرى دزفولى است.
با آنكه در اواخر عمر دچار ضعف و كسالت مزاج بود با آن حال از تحقيق و تتبع دست بر نمىداشت و تا آخرين لحظات عمر به اين كار اشتغال داشت سر انجام ساعت دو بامداد شنبه پنجم آبان 1358 ش مطابق پنجم ذيحجه 1399 ق در اثر سكته قلبى جهان را