طواف كننده اختيار را از خود سلب مىكند، و به دست ديگرى مىدهد و تكيه به دست او مىدهد، و او را آن شخص ديگر با فشار دور مىدهد، اين طواف باطل است، و اگر طواف نساء را اين طور بجا آورد همسر شخص بر او حرام خواهد بود.
مسأله 404 - احتياط به اين كه خانه در تمام حالات طواف حقيقتا به طرف چپ باشد گرچه ضعيف است و قابل اعتنا نيست و بايد اشخاص جاهل و اهل وسوسه از آن احتراز كنند و به همان ترتيب كه ساير مسلمين دور ميزنند بزنند، لكن اگر شخص عاقل عالمى بخواهد، احتياط كند و در موقع رسيدن به حجر اسماعيل يا اركان كعبه قدرى شانه را چپ كند بطورى كه خلاف متعارف و موجب انگشت نمائى نشود مانعى ندارد.
مسأله 405 - اگر بواسطه مزاحمت طواف كنندگان مقدارى از دور زدن به خلاف متعارف شد مثل آن كه روى طواف كننده به كعبه واقع شد يا پشتش واقع شد و يا عقب عقب طواف كرد بايد آن را جبران كند و از سر بگيرد.
مسأله 406 - اگر بواسطه كثرت جمعيت انسان را بدون اختيار خود بردند و دور دادند، كفايت نمىكند و بايد آن دور را از سر بگيرد، اگر چه خانه هم طرف چپ او بوده.
مسأله 407 - در طواف كردن هر طور برود مانع ندارد مىتواند آهسته برود و مى تواند تند برود به دود و مى تواند سواره طواف كند يا