مسأله 167 - اگر لباس احرام را عمدا نپوشد، يا لباس دوخته در حالى كه مىخواهد محرم شود بپوشد معصيت كرده است، ولى به احرام او ضرر نمىرساند و احرامش صحيح است. و اگر از روى عذر باشد معصيت هم نكرده و احرامش صحيح است.
مسأله 168 - گره زدن لباس احرام اشكال ندارد. ولى احتياط واجب آن است كه آن را كه لنگ قرار داده به گردن گره نزند، و اگر از روى جهل يا نسيان گره زد احتياط آن است كه فورا باز كند، ولى به احرامش ضرر نمىرساند و چيزى هم بر او نيست. و سنگ در جامه احرام گذاشتن و با نخ بستن نيز جايز است.
مسأله 169 - براى احرام بستن پاك بودن از حدث اصغر و اكبر شرط نيست. پس جايز است در حال جنابت و حيض و نفاس محرم شود. بلكه غسل احرام براى حائض و نفساء نيز مستحب است.
مسأله 170 - اگر بعد از آن كه محرم شد پيراهن بپوشد لازم است كه پيراهن را شكاف دهد و از پائين بيرون آورد. ولى اگر در پيراهن محرم شود لازم نيست شكاف دهد، و مى تواند از پائين بيرون آورد، و همين قدر لازم است آن را بكند و لباس احرام بپوشد، و در هر دو صورت احرامش صحيح است.
مسأله 171 - اگر احرام را فراموش كند و به خاطرش نيايد مگر بعد از اتمام همه واجبات عمره تمتع و نتواند جبران كند، عمره او باطل است و بايد عدول به غير حج تمتع بكند. ولى اگر اعمال حج را