مسأله 162 - لازم نيست كه جامه احرام منسوج و بافتنى باشد، بلكه اگر مثل (نمد) ماليده شده باشد و جامه به آن گفته شود مانع ندارد.
مسأله 163 - افضل آن است كه محرم اگر جامه احرام را عوض كرده وقتى كه وارد مكه مىشود براى طواف همان جامه اى را كه در آن محرم شده است بپوشد.
مسأله 164 - اگر محرم اضطرار پيدا كند به پوشيدن قبا يا پيراهن براى سردى هوا يا غير آن، مىتواند قبا و پيراهن را استفاده كند، لكن بايد قبا را پائين و بالا كند و به دوش بيندازد، و دست از آستين آن بيرون نياورد، و احتياط مستحب آن است كه پشت و رو نيز بكند، و پيراهن را نيز بايد بدوش بيندازد و نپوشد، و بايد پشت و رو بكند، و اگر اضطرار رفع نمىشود مگر به پوشيدن قبا و پيراهن مىتواند بپوشد.
مسأله 165 - لازم نيست جامه احرام را هميشه در برداشته باشد، بلكه جائز است آنها را عوض كند و براى شستن بيرون آورد و براى حمام رفتن آنها را بكند، بلكه جايز است براى حاجت هر دو را بيرون آورد و لخت شود.
مسأله 166 - محرم مىتواند بيشتر از دو جامه احرام بپوشد. اما بايد همه آنها شرايط لباس احرام را داشته باشند. مثلا مىتواند براى حفظ از سرما يا غرض ديگر دو يا سه رداء و يا دو يا سه لنگ بپوشد.