مسأله 623 - كسى كه نماز خلف مقام را از روى جهل به مسأله ترك كند حكم ناسى را دارد، چه اصلا بجا نياورده باشد، يا در جاى ديگرى خوانده و يا غير صحيح بجا آورده باشد.
مسأله 624 - در مسألهاى كه گذشت فرقى بين قاصر (كه نمىتواند نماز صحيح بجا آورد) و مقصر (كه نماز را بر وجه صحيح ياد نگرفته) نيست. و مقصرى كه قرائت نماز را بر وجه صحيح نياموخته، و غفلت از تقصير خود داشته، و معتقد به صحت نمازش بوده، مانند مقصر در اصل ياد گيرى نماز است، و بنابر احتياط حكم ناسى را دارد، كه هر گاه متوجه شود بايد نمازهاى خود و از جمله نمازهاى طواف را به ترتيب (طواف عمره تمتع، طواف حج تمتع، طواف نساء) قضا نمايد، و همان طور كه در حكم ناسى گفته شد احتياط مستحب آن است كه نايب هم بگيرد.
مسأله 625 - كسى كه مىداند قرائت نمازش صحيح نيست واجب است تا وقت تنگ نشده قرائت نمازش را به نحو صحيح ياد بگيرد، و اگر با تلقين هم بتواند نماز را صحيح بخواند كفايت مىكند، و اگر نتواند نماز را حتى با تلقين صحيح بخواند احتياط آن است كه نماز را خودش بخواند، و سپس در صورت امكان به جماعت نيز تكرار نمايد، و بهتر و مطابق با احتياط آن است كه شخصى را هم نايب بگيرد تا از طرف او نماز طواف را بجا آورد.