فهرست نسخه‌هاى خطى - كتابخانه آية الله گلپايگاني - ج ٢ - الصفحة ٢٦٩
دانسته و موضوع تفسيق و تكفير او را پيش كشيده اند بدست و پا افتاده و خيلى زود براى تطهير و تبرئه خود اقدام نمود و به جميع وسائل ممكنه متشبث شده و نامه ها نوشته و سفرها كرده و همگان را به يارى خود خوانده و عقائد حقه خود را عرضه داشته و با اينكه از احترام نسبت به سلطان وقت و حكومت زمان دست بر نداشته مع الوصف بسيارى از مراجع و اعلام به ياريش شتافته و او را تبرئه كرده و سيد نيز به انحاء مختلفه نامه ها و گواهى هاى حضرات را تكثير و نشر داده است.
اما باز لكه تفسيق و تكفير همچنان بر جاى خود ماند و شايد پس از وى فرزندانش كه سادات جليل القدرى بودند به همين مناسبتها نام خانوادگى خود را " مطهرى " انتخاب نمودند و فرزندان بلا واسطه سيد تا اين اواخر در قيد حيات بودند و منبر مىرفتند و محترم مىزيستند.
اما در حال حاضر از اعقاب بلا واسط او كسى را سراغ نداريم و فرزند زادگان او نيز در كسوت روحانيت نيستند و از فرزندان حاج سيد حسن يكى آقاى سيد اسد الله ثقة الواعظين مطهرى بود واعظ و فاضل و نيك، و دست منير خوبى داشت و هيچگونه اعوجاج سليقه و انحرافى نداشت و اين حقير بسيار او را مىديدم و با خانواده ما مراوده داشت و نسبت سببى هم پيدا كرد به واسطه مواصلت پسرى از ايشان با دخترى از منسوبين ما. و آقا سيد اسد الله در 1380 به رحمت ايزدى پيوست..
(پايان نامه آقاى روضاتى) (1)

١ - صديق محترم ما حضرت آقاى مهدوى نيز در چاپ سوم كتاب تذكرة القبور شرحي راجع به همين سيد محمد حسن نگاشته و از فرزند ديگر او به نام آقا سيد زين العابدين مطهرى مؤلف كتاب دفينة الدرر در امام زاده هاى اصفهان و در گذشته 1360 ياد كرده و نيز تعداد 13 كتاب از تأليفات سيد اسد الله مذكور را نام برده اند.
استادى
(٢٦٩)
الذهاب إلى صفحة: «« « ... 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 ... » »»