همان احرام عمره تمتع كه عدول به افراد كرده، برود به عرفات و مثل ساير حجاج وقوف كند، بعد از آن برود به مشعر و وقوف كند، بعد برود به منى و اعمال منى را بجا آورد، مگر هدى را كه بر او واجب نيست، بلكه مستحب است، بعد برود به مكه و طواف زيارت و نماز و سعى و طواف نساء و نماز آن را بجا آورد، پس در اين وقت از احرام خارج مىشود، بعد از آن برگردد به منى براى بيتوته و اعمال ايام تشريق به همان نحو كه ساير حجاج بجا مىآورند، پس صورت حج افراد صورت حج تمتع است يا يك فرق، و او اين كه در حج تمتع بايد ذبح كند، و در حج افراد واجب نيست ولى استحباب دارد.
مسأله 86 - صورت عمره مفرده، (كه بايد كسى كه حج تمتع او بدل به حج افراد شد بعد از حج بجا آورد)، آن است كه خارج شود به ادنى الحل، وافضل آنست كه از جعرانه يا حديبيه يا تنعيم كه از همه نزديك تر به مكه است، محرم شود، و بيايد به مكه و طواف كند و نماز آن را بخواند و سعى بين صفا و مروه كند و سپس حلق يا تقصير كند و آن گاه طواف نساء و نماز آن را انجام دهد.
مسأله 87 - عمره مفرده با عمره تمتع كه تفصيلا خواهد آمد، در صورت فرق ندارند مگر در سه چيز:
اول: در عمره تمتع بايد تقصير كند، يعنى از مو يا ناخن خود بايد بگيرد، و سر تراشيدن جايز نيست. اما در عمره مفرده مخير است بين سر تراشيدن و تقصير.